Abiertas las inscripciones para participar en la BBVA 5K – Volta a Peu Magdalena 2019 – XIX Trofeo Luis Adsuara en beneficio de Afanias

· La carrera popular se celebra el domingo 31 de marzo y partirá a las 12.00 horas de la calle Zaragoza

Este viernes 1 de febrero se abrirá oficialmente el plazo para inscribirse en la BBVA 5K – Volta a Peu Magdalena 2019 – XIX Trofeo Luis Adsuara. Esta popular cita deportiva se celebra durante la semana festiva y en ella Afanias Castellón volverá a tener un papel protagonista. No en vano, 1 euro de cada inscripción irá destinado a la asociación.

Las inscripciones se podrán realizar a partir del viernes en:

El Corte Inglés (Sección Deportes) , Paseo Morella 1
Atmosfera Sport Running, C/ Sierra Mariola,13
Free Run , C/ Músico Perfecto Artola,10
Play Off , C/Campoamor,28
Urban Running,Avda. Perés Galdós,4
On line en : www.runnershome.es y www.sportmaniacs.com

Desde Afanias, queremos agradecer nuevamente a los organizadores de la prueba, el Club Deportivo Runner’s Home de Castellón, por su amabilidad y por su compromiso.

A continuación, os dejamos el reglamento de la carrera.

 

Article 1

El Club Deportivo Runner´s Home organitza la BBVA 5K –Volta a Peu a la Ciutat de Castelló-XIX Trofeu Luis Adsuara, prova atlètica a la que tindrà accés qualsevol persona, sense distinció d’edat, nacionalitat o sexe y que se enmarque un any mes dins de la semana de festes de la Magdalena 2019.

Article 2

El recorregut, d’una distància de 5.000 metres, distància certificada per l’organització, transcorrerà sobre un circuit urbà que haurà de ser cobert totalment pels atletes participants i estarà cronometrada amb sistema de xip d’un sol ús (cronometra).

Article 3

La celebració de la prova tindrà lloc el dia 31 de març de 2019, començant a les 12:00 hores en el carrer Saragossa. La meta serà en l’estàtua del Rei En Jaume I en l’avinguda del mateix nom. El temps màxim de durada de la prova s’estableix en cinquanta minuts.

Article 4

La inscripció a la prova serà de 5€ (des del 1de Febrer fins al 28 de març a les 19 hores) i de 10€ fora del termini oficial establert(dissabte i diumenge-30 i 31 de març). El dia de la prova es lliuraran dorsals per a poder participar, però sense la seguretat de que isquen els seus noms en els llistats oficials de resultats.

Les inscripcions tenen un component benèfic i el club organitzador donarà 1€ per cada participant que s’inscriga a l’Associació AFANIAS. Les inscripcions es poden fer en:

EL CORTE INGLES (Secció Esports) , Paseo Morella 1

Atmosfera Sport Running, C/ Sierra Mariola,13

Free Run , C/ Músico Perfecto Artola,10

Play Off , C/Campoamor,28

Urban Running,Avda. Perés Galdós,4

On line en : www.runnershome.es, i ,www.sportmaniacs.com,

El lliurament de dorsals, xips i la bossa del corredor s’efectuarà el dissabte 30 de març a la Secció d’Esports d’EL CORTE INGLÉS en horari ininterromput des de les 10 del matí fins a les 20 hores, admetent també inscripcions de forma excepcional com “fora de Termini.

Article 5

Als cinc primers classificats en homes i dones, l’organització els obsequiarà amb un trofeu i una safata amb productes de la terra i als 1.000 primers inscrits amb una samarreta commemorativa, un gymsack, un buff y un pack de caldo Aneto, que se entregara el día 30 amb la bossa del corredor. També se obsequiará amb una safata amb productes de la terra a tots els grups inscrits de 7 ó mes participants.

Article 6

L’únic punt d’avituallament s’ ubicarà en la zona de la meta; haura un servici de guardarroba en la zona de meta i tambe un servici de duches en l´Institut Francesc Ribalta(IFR) en la propia Avinguda Rei En Jaume, en horari de 12,30 a 13,45 hores.

Article 7

L’organització declina qualsevol responsabilitat dels danys que la participació en aquesta prova puga causar, derivada d’esta, o puga causar-se a si mateix qualsevol participant. No obstant, tots els participants estaran sota la cobertura d’un assegurança de responsabilitat civil e individual d’accidents esportius. Els serveis sanitaris i d’ambulàncies estaran, simultàniament, en la zona de meta i tancant la cursa, durant el temps de la prova i durant el període de temps que es considere necessari per part del Comité Organitzador.

Article 8

Tots els atletes participants, pel fet de prendre la sortida, assumeixen l’acceptació del contingut del present reglament. L’organització declina qualsevol responsabilitat relativa als corredors/es que participen en la prova sense dorsal o sense haver formalitzat com cal la inscripció.

Article 9

Qualsevol possible reclamació haurà de ser formulada davant el jutge àrbitre de la prova, per part de l’interessat o persona que el representa, en el termini màxim de 30 minuts amb posterioritat a la lectura, per megafonia, dels resultats oficials de la prova. Caldrà adjuntar un depòsit de 60€ a la reclamació.

 

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook